Archives

Tijn Hoekstra

Media professional

Tijn heeft controle en spelinzicht. Zowel op het basketbalveld als op het campagneveld laat hij iedereen achter zich. Vergis je niet in zijn vriendelijke voorkomen, hij is een data-monster!

Ellen Steenkamp

project lead

Ellen is het ijkpunt van ieder project. Met haar combinatie-expertise van campaigning en projectmanagement brengt ze rust of versnelling precies waar dat nodig is.

David Drost

Creative - stage

David is een creatieve rupsje-nooit-genoeg. Met veel doorzettingsvermogen bijt hij zich vast in ieder onderwerp. Bij brandwebbing kan hij zich ontpoppen tot creatieve vlinder.

Wout Koot

CREATIVE - STAGE

Wout is onze video-master. Frame voor frame trekt het beeld aan hem voorbij. Ieder kan erop vertrouwen dat zijn werk op tijd en tot in de puntjes verzorgd is.

Nathan Roos

creative

Nathan is een geboren en getogen Utrechter met de bijpassende karakteristieken; eerlijk met een beetje bluf, creatief met een beetje realiteitszin en werelds maar ook lokaal. 030 jochie!

Rianne van Capelle

Rianne van Capelle

project lead

Rianne overziet vanuit zen-houding al haar projecten. Van campagne tot storytelling en van DMP tot print. Voor alles wat een beetje extra positiviteit nodig heeft schakelen wij Rianne in.

Jij?

Ben jij de perfecte aanvulling op ons hybride bureau? Ben je positief ingesteld, samenwerker en passie voor het marcom vak? Laat wat van je horen!

Jesse

Jesse Schuuring

creative

Jesse is een echte mooi-maker. Met een breed arsenaal aan skills pimpt hij beeld, animatie en concept. Zijn snelheid is onlosmakelijk verbonden met de schoonheid van zijn werk.

Martijn van Dijk

project lead

Martijn; je vertrouwde aanmeerpaal in de woelige branding. Hij overziet inhoud, tech en mooie verhalen. Van een snelle campagne tot een diepte-analyse ben je bij hem aan het juiste adres.

Lennart Morselt

media strategy

Lennart is een mediaman in hart en nieren. Maar wel één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!