Archives

Denise Versluys

Stagiaire

Denise loopt een half jaar stage bij brandwebbing. Met haar frisse meningen over fotografie tot design en van pizza’s tot Flipje geeft ze brandwebbing weer nieuwe inzichten.

Lieke Breijer

Finance

Wat Lieke haar favoriete cijfer is weten we niet, maar dat cijfers haar favoriet zijn is duidelijk! Ze reist met evenveel gemak de hele wereld over als door een stapel jaarcijfers.

Tijn Hoekstra

Media professional

Tijn heeft controle en spelinzicht. Zowel op het basketbalveld als op het campagneveld laat hij iedereen achter zich. Vergis je niet in zijn vriendelijke voorkomen, hij is een data-monster!

Ellen Steenkamp

project lead

Ellen is het ijkpunt van ieder project. Met haar combinatie-expertise van campaigning en projectmanagement brengt ze rust of versnelling precies waar dat nodig is.

Nathan Roos

creative

Nathan is een geboren en getogen Utrechter met de bijpassende karakteristieken; eerlijk met een beetje bluf, creatief met een beetje realiteitszin en werelds maar ook lokaal. 030 jochie!

Rianne van Capelle

project lead

Rianne overziet vanuit zen-houding al haar projecten. Van campagne tot storytelling en van DMP tot print. Voor alles wat een beetje extra positiviteit nodig heeft schakelen wij Rianne in.

Jij?

Ben jij de perfecte aanvulling op ons hybride bureau? Ben je positief ingesteld, samenwerker en passie voor het marcom vak? Laat wat van je horen!

Jesse Schuuring

creative

Jesse is een echte mooi-maker. Met een breed arsenaal aan skills pimpt hij beeld, animatie en concept. Zijn snelheid is onlosmakelijk verbonden met de schoonheid van zijn werk.

Lennart Morselt

media strategy

Lennart is een mediaman in hart en nieren. Maar wel één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!

Nannie Gieles

managing director

Nannie is wysiwyg, enthousiast en houdt van aanpakken. Haar kracht ligt in het snel doorgronden van de marketingcommunicatie problematiek en het vinden van de oplossingen.