Archives

Hanneke

Hanneke van Dodeweerd

Context

Hanneke is de ‘missing link’ tussen mens en machine, tussen ratio en emotie. Met haar kennis van sociaal gedrag en data weet ze altijd de juiste koppeling te maken.

Ellen Steenkamp

Context

Ellen is het ijkpunt van ieder project. Met haar combinatie-expertise van campaigning en projectmanagement brengt ze rust of versnelling precies waar dat nodig is.

Nathan Roos

VORM & INHOUD

Nathan is een geboren en getogen Utrechter met de bijpassende karakteristieken; eerlijk met een beetje bluf, creatief met een beetje realiteitszin en werelds maar ook lokaal. 030 jochie!

Rianne van Capelle

Rianne van Capelle

CONTEXT

Rianne overziet vanuit zen-houding al haar projecten. Van campagne tot storytelling en van DMP tot print. Voor alles wat een beetje extra positiviteit nodig heeft schakelen wij Rianne in.

Jij?

INHOUD/VORM/CONTEXT

Ben jij de perfecte aanvulling op ons hybride bureau? Ben je positief ingesteld, samenwerker en passie voor het marcom vak? Laat wat van je horen!

Jesse

Jesse Schuuring

VORM & INHOUD

Jesse is een echte mooi-maker. Met een breed arsenaal aan skills pimpt hij beeld, animatie en concept. Zijn snelheid is onlosmakelijk verbonden met de schoonheid van zijn werk.

Martijn van Dijk

CONTEXT & INHOUD

Martijn; je vertrouwde aanmeerpaal in de woelige branding. Hij overziet inhoud, tech en mooie verhalen. Van een snelle campagne tot een diepte-analyse ben je bij hem aan het juiste adres.

Lennart Morselt

CONTEXT & INHOUD

Lennart is een mediaman in hart en nieren. Maar wel één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!

Nannie Gieles

Partner voor Inhoud

Nannie is wysiwyg, enthousiast en houdt van aanpakken. Haar kracht ligt in het snel doorgronden van de marketingcommunicatie problematiek en het vinden van de oplossingen.

Rembrandt Smids

Partner voor vorm

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.