Archives

Michelle van Heesewijk

Project lead

Michelle brengt de gezelligheid van Brabant binnen het team! Met nieuwe inzichten en een zak chips paraat pakt ze elk project aan. Professioneel en doortastend. Laat je verrassen door haar PM skills of de perfecte kop koffie!

Stagiair Lucas

Lucas Levenga

Stagiair

Lucas loopt stage bij brandwebbing. Als sportieveling en voetballiefhebber creëert hij als allround designer zijn werk met een echte winnaarsmentaliteit.

Lieke Breijer

Finance

Wat Lieke haar favoriete cijfer is weten we niet, maar dat cijfers haar favoriet zijn is duidelijk! Ze reist met evenveel gemak de hele wereld over als door een stapel jaarcijfers.

Tijn Hoekstra

Media professional

Tijn heeft controle en spelinzicht. Zowel op het basketbalveld als op het campagneveld laat hij iedereen achter zich. Vergis je niet in zijn vriendelijke voorkomen, hij is een data-monster!

Ellen Steenkamp

project lead

Ellen is het ijkpunt van ieder project. Met haar combinatie-expertise van campaigning en projectmanagement brengt ze rust of versnelling precies waar dat nodig is.

Nathan Roos

creative

Nathan is een geboren en getogen Utrechter met de bijpassende karakteristieken; eerlijk met een beetje bluf, creatief met een beetje realiteitszin en werelds maar ook lokaal. 030 jochie!

Rianne van Capelle

project lead

Rianne overziet vanuit zen-houding al haar projecten. Van campagne tot storytelling en van DMP tot print. Voor alles wat een beetje extra positiviteit nodig heeft schakelen wij Rianne in.

Jij?

De perfecte fit

Ben jij de perfecte aanvulling op ons hybride bureau? Ben je positief ingesteld, samenwerker en passie voor het marcom vak? Laat wat van je horen!

Jesse Schuuring

creative

Jesse is een echte mooi-maker. Met een breed arsenaal aan skills pimpt hij beeld, animatie en concept. Zijn snelheid is onlosmakelijk verbonden met de schoonheid van zijn werk.

Lennart Morselt

media strategy

Lennart is een mediaman in hart en nieren. En één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!