Connexxion Zeeland 360 Campagne

Klant: Connexxion
Project:
Zeeland 360 campagne
Jaar:
2017

Connexxion brengt je ook in Zeeland op een grote hoeveelheid locaties. Op tijd, snel en betaalbaar. Maar weet je eigenlijk wel waar je allemaal kunt komen met de bus?

Uitdaging
Op een opvallende, interactieve manier de consument in contact brengen met de bestemmingen van de buslijnen in Zeeland. In de doelgroep vallen naast de bewoners natuurlijk ook de tienduizenden Nederlandse en Duitse toeristen die naar Zeeland trekken.

Oplossing
360 fotografie is de nieuwste manier om via social media awareness en interactie te genereren met je doelgroep. Opvallend, uniek en eigentijds. Nu is er voor deze campagne niet gekozen voor 360 fotografie, maar voor een ‘next-level’ design. Een handgemaakte 360 illustratie!

Met 360 graden aan illustratief vormgegeven bestemmingen, buslijnen en de prachtige Zeeuwse omgeving blijf je rondkijken. Daarnaast is de plaat op mobile zelfs VR te bekijken, door rond te draaien met je telefoon! Het beeld draait op Facebook, op en om de vakantieperiodes.

Want ja, wie wil er nou niet een dagje naar Zeeland met de bus? Door gericht te targetten op mensen in de omgeving Zeeland bereiken we de juiste doelgroep, met de juiste content. Gewenste communicatie dus!

Omdat er daarnaast ook kansen lagen bij onze oosterburen, is er ook een Duitse variant van alle content gemaakt en online gezet met aangepaste targetting.

Er zijn op dit moment 2 postboosts en 2 linkposts geplaatst. De post staat nu live voor de zomervakantie! Als extra koppeling is de voorkant van de lokale VVV folder in dezelfde stijl opgemaakt, zoals te zien in de foto hieronder!

Resultaten

0

Keer gedeeld

0

Kliks op link en/of 360 beeld

0%

Click-through rate

Recht uit de praktijk… mei 28, 2017 Recht-uit-de-praktijk Madurodam Madurodam – #Ec… augustus 1, 2017