WE Fashion kleedt The Voice Kids

Klant: WE Fashion
Project:
The Voice Kids
Jaar:
2016

WE Fashion zorgt al jaren voor trendy looks om de talenten van The Voice Kids zelfverzekerd te laten stralen op het podium. Dit met als overall doel om de merkbekendheid en store traffic als kinderkleding aanbieder te vergroten.

Uitdaging
Elk seizoen wordt de samenwerking rijker en lukt het WE, RTL, Talpa & brandwebbing om de sponsorbekendheid en engagement bij de doelgroep te verhogen.

Oplossing
Middels een volledige geïntegreerde 360 graden branded content aanpak van paid, owned en earned media zorgen we er jaarlijks voor dat WE Fashion het programma The Voice Kids volledig claimt.

In het programma komen de talenten en kijkers elke aflevering in aanraking met WE Fashion. Vanaf The Battles worden de talenten gestyled in WE Fashion en knallen hierdoor van het podium af. De kids dragen de nieuwste voorjaar/zomer items. Deze items zien we vervolgens terug in de gehele TVK/WE Fashion crossmediale campagne (o.a. out of home, online, social media, winkelvloer, brochure).

Op de special opgezette TVK/WE Fashion Facebookpagina met 30K volgers krijgen de fans voortdurend styling tips, backstage nieuwtjes en win acties als nieuwe outfits, The Voice Kids t-shirts en exclusieve finalekaarten. Direct na uitzending zijn de outfits van de talenten te zien met een koppeling naar de webshop.

Resultaten

0%

Stijging merkbekendheid

0%

Index stijging op traffic en omzet

0.000

Volgers op branded facebookpagina

WE Fashion
“…
mei 26, 2017