Prisma woordenboeken - de dikste, de vetste de felste

Prisma woordenboeken – de dikste, de vetste, de felste

Klant: Unieboek Spectrum
Project:
Prisma de dikste, de vetste de felste
Jaar:
2017

Net als vorig jaar komen de eindexamens er aan. En net als vorig jaar zijn scholieren nog steeds verplicht om een non-digitaal woordenboek te hebben. En net als vorig jaar kun je als je er dan toch één nodig hebt het beste die van Prisma nemen.

Uitdaging
Prisma woordenboeken op de kaart zetten in combinaties met de pay-off de dikste, de vetste, de felste.

Oplossing
Na een succesvolle introductie campagne in 2016 moest er een vervolg komen op de visueel scherpe campagne. Nu, met de pay-off in ons achterhoofd, was het de uitdaging de doelgroep weer te prikkelen met Prisma woordenboeken.

Vanuit een onderzoek in design, media en natuurlijk bij de doelgroep kwam naar voren dat het allemaal over de top mag. Niet een beetje over de top, maar flink over de top. Honden in pyjama’s, dikke mannen verkleed als engelen en tomaten met “vreemde’ uitstulpsels over de top. Oftewel de dikste, de vetste, de felste.

Met de Prisma woordenboeken als ondergeschikte in de uiting creëerde we de meest in het oog springende campagne.

Alles wat maar zo ‘dik’, ‘vet’ en ‘fel’ was kwam langs op de achtergond van de uiting. Een uiting die ook nog eens ronddraaide en om de paar seconde van kleur veranderde moest wel opvallen. De pay-off werd er zo groot mogelijk opgezet om zo niet te kunnen missen waar het om zou gaan.

De uitingen werden weggezet in getargete social campagnes, digitale stations uitingen en print. Allemaal verwijzend naar de nieuwe prisma.nl

Resultaten

0.000

Uniek bereik

0+

Clicks naar de website

0%

Positieve reacties

Prisma woordenboeken - de dikste, de vetste de felste
Prisma woordenboeken - de dikste, de vetste de felste
Prisma woordenboeken - de dikste, de vetste de felste
Weeelectric, mooi mee… mei 25, 2017 Weeelectric mooi meegenomen introductie WE Fashion-GTST WE Fashion & GTS… mei 26, 2017