Newsjacking #Leggle_dan

Klant: Leggle
Project:
Newsjacking #Leggle_dan
Jaar:
2016

Leggle is de disruptor in de markt van juridische dienstverlening. Door middel van newsjacking kunnen we op een kosteneffectieve manier de dienstverlening koppelen aan relevante onderwerpen.

Uitdaging
Na de introductie campagne was er behoefte om aandacht te behouden en het Leggle_dan concept door te zetten. Maar hoe?

Oplossing
Newsjacking is een kosteneffectieve manier om een merk onder de aandacht te brengen. Door in te haken op de actualiteit kan een commerciële boodschap worden opgepikt en worden gedeeld door het publiek.

Voor Leggle hebben we daar om de Leggle_dan ontwikkeld. Een commentaar op de actualiteit, afgesloten met de sarcastische #Leggle_dan als woordspeling op Lekker dan!

De uitingen zijn herkenbaar grafisch vormgegeven digitale kaarten met een drie regelige opbouw

waarbij de eerste regel het onderwerp neerzet, de tweede regel een positieve verdieping geeft en de derde regel een plotselinge omdraaiing. Door compact en to-the-point te zijn streven we naar voor het publiek deelbare content.

Het brandwebbing team houdt hiervoor dagelijks het nieuws in de gaten en produceert minimaal één keer per week een #Leggle_dan. Deze wordt vervolgens op de Facebook pagina van Leggle geplaats en met Paid Media ondersteund.

Resultaten

0

Bereik per leggle_dan

0-1000

Reacties en shares

0x

Vermenigvuldiging page-likes

Newsjacking leggle_dan 03
Newsjacking leggle_dan 01
Newsjacking leggle_dan 04
Introductie DeBijenko… februari 1, 2016 Webshop DeBijenkorf belgie Vogels SoundMount Introductie SoundMoun… april 15, 2016