Mijnverzekeringenopeenrij.nl

Klant: Verbond van Verzekeraars
Project:
Mijnverzekeringenopeenrij.nl
Jaar:
2018

Het Verbond van Verzekeraars is de belangenvereniging van schade- en levensverzekeraars in Nederland. Ook bedrijven die zich toeleggen op banksparen voor de oude dag en premiepensioeninstellingen (PPI) zijn lid. De leden van het Verbond vertegenwoordigen samen meer dan 95 procent van de verzekeringsmarkt.

Uitdaging
Awareness creëren voor het nieuwe platform ‘Mijnverzekeringenopeenrij.nl’. Een platform waarop mensen op een relatief eenvoudige manier hun verzekeringen kunnen toevoegen om zo overzicht te creëren en weg te stappen van de mappen vol papieren. Een van de lastige aspecten was het maken van materiaal

dat niet door Mijnverzekeringenopeenrij.nl werd verspreid, maar door de deelnemende verzekeraars. Zij sturen dit aan hun achterban.

Oplossing
Weet jij hoeveel verzekeringen je hebt? We kwamen snel tot het inzicht dat velen van ons niet precies weten waar ze voor verzekerd zijn, hoeveel verzekeringen we hebben, waar we verzekerd zijn en of we niet ‘oververzekerd’ zijn. Een probleem waar Mijnverzekeringenopeenrij.nl een makkelijke oplossing voor biedt.
Onder de noemer ‘heb jij ze allemaal op een rijtje?’ hebben we gekozen voor grappige, opvallende situaties om dit uit te beelden. Om binnen de dagelijkse stroom aan social media ads op te vallen is er bewust voor gekozen om in een unieker format te werken; de cinemagraph (loopende GIF’s of video’s waarin maar 1 element constant beweegt).

Met een uitgebreid scala aan materiaal, variërend van banners en social media ads tot short- medium- en long copy en HD video’s, kunnen de verzekeraars overal uit de voeten om zo hun achterban aan het ‘overzicht’ te krijgen!

De campagne loopt nog altijd en er wordt hard gewerkt aan het verkrijgen van meer accounts om het platform body te geven, maar de eerste berichten zijn positief en het aantal actieve gebruikers stijgt gestaag. Hoewel nog niet alle verzekeraars in Nederland aangesloten zijn op het platform, groeit ook dit aantal door. Kijk daarom snel eens op de website of jouw verzekeraar er ook tussen staat en maak een account aan voor jouw persoonlijke overzicht!

Resultaten

Tot op heden

0.000

Accounts aangemaakt

0.648

Sessies op pagina

0:25

Gemiddelde sessieduur

NRG
30.000 per dag
november 2, 2017
30.000 NRG
Prisma
Back to Sch…
oktober 16, 2018