Loyalis Live

Klant: Loyalis (onderdeel van a.s.r.)
Project:
evenement Loyalis Live
Jaar:
2020

Loyalis is een inkomensverzekeraar. Het bedrijf verzorgt aanvullingen op de pensioen- en inkomensregelingen voor overheid, onderwijs, energie- en nutsbedrijven en de bouwnijverheid. In 2019 werd Loyalis onderdeel van de verzekeringsmaatschappij a.s.r. en in 2020 verhuist het nieuwe Loyalis naar een nieuw pand.

Concept
Hierdoor verdwenen onderdelen bij Loyalis, waardoor er meer ruimte was voor specifieke onderdelen, zoals arbeidsongeschiktheid. Voor deze nieuwe richting, hebben we een nieuwe strategie, visie en missie geschreven. Om alle 200 medewerkers kennis te laten maken met deze nieuwe koers, hebben we begin 2020 een eenmalig evenement opgezet: Loyalis Live.

De uitvoering
Voor het evenement hebben we verschillende onderdelen gemaakt:
– een nieuw logo plus bijpassende huisstijl
– papiergeld voor de fictieve valuta LOY
– verschillende uitingen, offline (drukwerk) en online (beeldschermen):

De uitnodiging, keycords, ballonnen met introductiekaarten, fotoshoot-achtergrond, polaroid-sjabloon, presentatiekaarten, digitale schermen, powerpoint-presentaties, verschillende vlaggen, menukaarten, naamstickers, rolbanierens, formulieren, prijskaartjes.

LOY
Aangezien Loyalis een inkomensverzekeraar is, hebben we de medewerkers tijdens het evenement ook laten ‘spelen’ met geld. Zo waren er games als “Met het Mes op Tafel” (de Nederlands televisieshow) en kon je het geld gebruiken voor de Loyalis merchandise-shop. Hiervoor wilden we geen echt geld gebruiken, dus hebben we een fictieve valuta gemaakt; de LOY. Hiervoor hebben we een icoon bedacht en twee bijpassende bankbiljetten van 2 en 50 LOY.

Samenvatting:
– concept evenement
– creatie logo “Loyalis Live” en “LOY”
– creatie producten/merchandise
– planning/media
– evenement management
– presentatie evenement

Fotografie
Roy Lazet

Loyalis Live
het logo

 

Verschillende variaties van het logo:

Loyalis Live
het evenement

 

De LOY
een fictieve valuta

 

 

De twee bankbiljetten tonen twee gebouwen op de achterkant: het oude Loyalis-gebouw op 25 LOY (blauw) en het nieuwe Loyalis-gebouw op 50 LOY (oranje).
Kleine details zoals geparkeerde auto’s, logo’s, mensen, lantaarnpalen en beveiligingscamera’s zijn verwijderd.

 

De twee bankbiljetten worden samen één: er zijn verschillende details die het kopiëren moeilijker maken.

Ieder(in) januari 10, 2020 Sociaal Model Ieder(in) Olympia
Geeft werk…
februari 26, 2020