Kleertjes.com: The Voice Kids seizoen 10

Klant: Kleertjes.com
Project:
The Voice Kids seizoen 10
Jaar:
2021

Dit seizoen is kleertjes.com de trotse hoofdsponsor van The Voice Kids!

Deze case is een prachtig voorbeeld van een geslaagde branded content samenwerking tussen kleertjes.com en het populaire programma The Voice Kids. De uitdaging voor ons, brandwebbing, was om ook het 10e seizoen van The Voice Kids spraakmakend op te tuigen met een nieuwe hoofdsponsor. Met trots kunnen we zeggen dat dat goed gelukt is.

Briefing en doelstellingen:

Bij kleertjes.com staat ‘the joy of growing together’ centraal. Dat is de groei die kinderen doormaken van baby naar peuter, kleuter, kind en tiener, maar ook de groei die de ouder doormaakt in elk van deze fases. Dit uitgangspunt sluit daarom goed aan bij een inspirerend familieprogramma als The Voice Kids. Want ook in dit programma zien we de kids langzaam groeien van een soms onzekere blind audition tot een echte ster in de finale.

Bij de start van de samenwerking zijn er specifieke doelstellingen vastgelegd:

  • Het creëren van brand awareness voor het merk kleertjes.com met als doel om de merkbekendheid verder te laten groeien. Het doel is om met Kleertjes.com de nummer 1 top of mind awareness positie te bereiken onder de doelgroep (jonge) ouders.
  • De positionering – hét online warenhuis met 150 topmerken voor ouders én kids in de leeftijd 0-16 jaar – tot leven brengen door middel van een concrete invulling.

Oplossing

Op basis van bovenstaande doelstellingen is er, in samenwerking met RTL en brandwebbing, een creatief concept bedacht om dit te bereiken. Het concept is ontstaan vanuit de gedachte ‘’Your life. Your style’’. Kleertjes.com is er voor ieder kind en voor elke stijl. Of je als moeder nou nog bepaalt wat je kinderen aanhebben of juist als (pre)tiener zelf wil kiezen hoe je erbij loopt. De verschillende merken en het zeer ruime aanbod van kleertjes.com zorgen ervoor dat kinderen van 0 t/m 16 jaar hun hele kledingkast kunnen vullen. Daarmee kunnen ze hun identiteit vormen, opnieuw vormen en blijven vormen… Welk podium ze ook kiezen in het leven!

En zo ontstond dan ook het toffe concept van de modemachine. De talenten kiezen zelf een bijzondere outfit uit in de modemachine en verschijnen vervolgens als echte sterren op het podium. ‘’Choose your style. Take the stage’’. 

Het branded content partnership hebben we groots neergezet middels een 360 graden campagne. Van de in-program modemachine tot het winnen van kleedgeld via een brand promotion, TVC’s, billboarding, online content op de socials en zelfs een kleertjes.com capsule collectie van de vier The Voice Kids finalisten; werkelijk alles zit erin. Ook is kleertjes.com duidelijk aanwezig tijdens de finale op 4 juni met het ‘The Voice Kids backstage event’. Als bewijsvoering van de kleertjes.com merkbelofte zijn er ook een aantal merken in het programma zichtbaar die bij kleertjes.com verkrijgbaar zijn; Scotch & Soda, Retour, Vingino & Like Flo.

We zijn bijzonder goed van start gegaan met gemiddeld ruim 1,5 mio kijkers in de doelgroep 6+.

We monitoren, mede aan de hand van de gerealiseerde kijkcijfers en de exacte mediawaarde per sponsor item. Zo kunnen we tussentijds en aan het einde van het jubileumseizoen terugblikken op de behaalde resultaten. Het begin is alweer veelbelovend en we zijn razend benieuwd naar de verdere resultaten.

Kijk jij ook? Iedere vrijdag om 20:00 uur bij RTL 4.

En vergeet niet: “choose your style, take the stage’’

Resultaten

0

kijkers

0

To be announced

0

To be announced

DAS
“Recht uit d…
april 20, 2021