Introductie SoundMount & promotie TV beugels

Klant: Vogels
Project:
SoundMount
Jaar:
2015

Het doel van deze campagne was om de consumenten meer bewust te maken van draaibare wandsteunen in het algemeen. Daarnaast introduceerde Vogel’s een innovatief TV wandsteun systeem; de SoundMount. Een draaibare muurbeugel met geïntegreerde soundbar.

Uitdaging
Creëer een spraakmakende (PR) introductie voor de SoundMount en een awareness campagne voor de TV beugels. Beide campagnes moesten elkaar versterken.

Oplossing
De introductie viel perfect samen met de nieuwste James Bond Spectre film release. Waar is indrukwekkend geluid de basis, waar kan je de SoundMount zien en ervaren en waar wil elke man naar toe?

Juist, we hebben een zaal in de Pathé City Amsterdam afgehuurd en daar pers, bloggers en vloggers uitgenodigd om een SoundMount demonstratie te geven en aanwezigen konden daarna genieten van de nieuwste Bond. Groot succes dat een PR mediawaarde van > € 65.000 heeft opgeleverd.

Voor de Attach Rate campagne is gekozen voor een slimme inzet van het medium TV. Door met een korte TV spot op goede posities vooral rondom kwalitatieve programmering met die met meer aandacht worden bekeken (hogere netto fractie) in te kopen creëerden we extra veel impact.

Ook de ondersteunende online HTML display campagne zorgde voor veel awareness & traffic binnen een relevant Umfeld. Op je mobiel kon je door middel van handbewegingen de uiting laten kantelen waardoor de engagement werd vergroot.

Resultaten

0.000.000

Unieke personen bereikt

0.000

Pagina landingen

0%

ROAS index

Newsjacking #Leggle_d… april 14, 2016 Newsjacking campagne leggle Vergeten Envelop Interactieve video va… mei 14, 2016