Introductie DeBijenkorf webshop Vlaanderen

Klant: DeBijenkorf
Project:
Introductie webshop Vlaanderen
Jaar:
2015

DeBijenkorf heeft geen fysieke vestigingen in België, maar levert hier wel producten na bestelling via de webshop. Omdat e-commerce in België nog in de kinderschoenen staat en er relatief weinig concurrentie is, biedt dit mooie kansen.

Uitdaging
Zonder bekendheid geen conversies en zonder conversies geen bekendheid. Omdat er nog weinig autonome traffic is naar de webshop zal er geïnvesteerd moeten worden in bekendheid.

Oplossing
Middels een uiterst slim ingestoken meerjaren crossmediale strategie zijn we de bekendheid en traffic van deBijenkorf.be stevig aan het liften.

In 2015 is er een fundament gelegd met een kostenefficiënte mediamix van Radio & Online campagnes. In maart 2016 zijn daar de massamedia TV & Outdoor bijgekomen. Deze crossmediale campagne kreeg een vervolg door een always-on inzet op TV op de Medialaan zenders VTM, Q2 & Vitaya.

Met name deze toevoeging zorgde ervoor dat de bekendheid & traffic een verdere impuls doormaakte.

Door de campagnes continue te monitoren en te optimaliseren konden we de campagne effecten naar een hoger niveau tillen.

Resultaten

0%

Stijging naamsbekendheid in 1jr

0%

Stijging traffic & omzet

0jaar

Succesvolle campagne voering

Aegon verrast met Por… februari 9, 2015 Case image random act of kindness aegon Newsjacking campagne leggle Newsjacking #Leggle_d… april 14, 2016