Het Spoor Stelt Zich Voor

Klant: Arriva, Connexxion, Keolis, NS, ProRail
Project:
Het Spoor Stelt Zich Voor
Jaar:
2019

Gemeentes kunnen op verschillende fronten profijt hebben van de aanleg van een treinstation. Maar ook als het station er eenmaal staat zijn er nog kansen, en kan de waarde mogelijk nog optimaler benut worden. Vervoerders Arriva, Connexxion, Keolis en NS zijn samen met ProRail druk bezig om in de regio Noord-Oost Nederland inspirerende projecten op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid.

Om verantwoordelijke wethouders van deze gemeentes kennis te laten maken met de gezichten van deze vervoerders en om te laten zien wat de mogelijkheden zijn organiseren de vervoerders en ProRail een mini-congres ‘Het Spoor Stelt Zich Voor’.

Uitdaging
brandwebbing is gevraagd het gehele uitnodigingstraject te verzorgen, wat zich al snel uitbreide tot het ontwerpen van een volledig nieuwe huisstijl, alle materialen en middelen die ingezet zijn ter promotie van, en tijdens het congres.

Oplossing
Door de primaire kleuren van de verschillende partijen te combineren hebben we een nieuw logo en beeldmerk gemaakt. Dit is doorvertaald naar een complete huisstijl en is doorgevoerd in alle uitingen en materialen (waaronder keycords, naambadges, banieren, enveloppen en briefpapier).
Door middel van een persoonlijke digitale mailing en een uitnodiging per post hebben we wethouders geïnformeerd over het congres en konden zij gemakkelijk RSVP’en op de speciaal door ons ingerichte evenementswebsite.

20190114_Logo_HetSpoorSteltZichVoor_RGB_transparant_zwart
VGZ
Slaaptherapie
mei 7, 2019
Diabetesvereniging Ne… augustus 14, 2019