Recht uit de praktijk

Klant: DAS
Project:
Recht uit de praktijk
Jaar:
2016

Award:
Goud bij Grand Prix Content Marketing 2016 in hoofdcategorie B-to-C

Recht uit de praktijk is er om lezers bewust te maken van juridische risico’s die zij dagelijks lopen. Niet door in te spelen op angst, maar door echte verhalen over mensen die bij zo’n conflict betrokken raakten en de aanpak er van.

Uitdaging
Werk van DAS is mensenwerk. Iets wat maar weinig zich realiseren. Dit menselijke aspect staat daarom centraal in deze campagne.

Oplossing
Elke dag opnieuw zijn de juristen van DAS betrokken bij gebeurtenissen die mensen persoonlijk raken, in situaties waarin ze terugvallen op de expertise van DAS. Vaak als laatste redmiddel. Deze verhalen zijn soms mooi en hoopgevend, maar ook vaak droevig en confronterend.

Allemaal hebben ze twee dingen gemeen: ze zijn het waard om verteld te worden en ze laten onomwonden zien waarom het werk van DAS ertoe doet. Voor de mensen die bij DAS aankloppen, maar zeker ook voor onze experts elke dag opnieuw alles op alles zetten om anderen verder te helpen.

Verhalen leken ons bij uitstek het middel waarmee we de doelstellingen van deze campagne waar konden maken.

Deze doelstellingen hebben we bereikt als we een groot publiek kennis hebben laten maken met de juridische risico’s die zij elke dag lopen en de rol die DAS daarin speelt. Daarnaast denken we dat de verhalen bij een deel van de doelgroep interesse in een rechtsbijstandsproduct kunnen wekken.

Bijvoorbeeld omdat ze een oplossing zoeken voor conflicten of problemen waarmee ze zelf te maken hebben of om zich ertegen te wapenen voor de toekomst. Secundaire doelstelling van de campagne is om de doelgroep daadwerkelijk te activeren. In deze campagne betekent dit dat ze na het lezen van de campagne zich verdiepen in andere (juridische) content van DAS en de producten op DAS.nl.

Resultaten

0.000

unieke bezoekers op het dossier

0.000

gem. aantal lezers per verhaal

0min

gem. leestijd per verhaal

OV-chip mobiel
In-…
mei 27, 2017
30.000 NRG NRG
30.000 per dag
november 2, 2017