ByDe het online inspiratie magazine van SAP

Klant: SAP
Project:
ByDe.nl magazine
Jaar:
2016

SAP is het grootste business softwarebedrijf in de wereld en voorziet bedrijven van Enterprise Resource Planning (ERP) systemen en Cloud oplossingen om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken en groei te bevorderen. Met hun nieuwe product Business ByDesign focust SAP zich op middelgrote bedrijven.

Uitdaging
Kennis en inspiratie bieden voor CFO’s in Nederland omtrent het vergemakkelijken en flexibel runnen van bedrijfsprocessen voor een toekomstbestendige organisatie.

Oplossing
Samen met de partners van SAP Business ByDesign werden de handen ineengeslagen om een ongoing content platform in de vorm van een online magazine te creëren. ByDe.nl, is een bron van inspiratie, tips en tricks om de CFO’s aan te spreken. Tegelijkertijd wordt er een ingang gegeven naar de oplossing om de eigen organisatie klaar te stomen voor de toekomst met SAP Business ByDesign.

De partners van SAP Business ByDesign zijn ook de auteurs van de artikelen. Door geïntegreerde partner contactpagina’s kunnen lezers vervolgens direct contact opnemen voor meer informatie over het product.

Naast de mogelijkheid om leads te genereren, werkt het magazine als een actuele database voor CFO’s om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van bedrijfsvoering.

Via paid (social), owned en earned media worden het online magazine en de losse artikelen geboost en specifiek getarget op CFO’s in Nederland. Naast digitale content werden ook een CFO 7 habits boekje en een event georganiseerd.

Na het grote succes in Nederland wordt het concept nu ook verder uitgerold in o.a. Duitsland en Frankrijk en is er spake van een .eu variant.

Resultaten

0.000+

Unieke doelgroep personen op magazine

0.000+

Pageviews in campagne periode

0min+

Leestijd per artikel

ByDe Logo licht
Prisma real life Word… mei 14, 2016 Prisma real life Word-art Interactieve kraamlijst Aegon interactieve kr… juli 14, 2016