Aegon verrast met een Porsche tijdens random act of kindness week

Klant: Aegon
Project:
Random act of kindness autoverzekering
Jaar:
2015

In februari 2015 was er #RAKWeek2015. In deze week is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een random act of kindness. Aegon wilde van deze gelegenheid gebruik maken om hun nieuwe autoverzekering te communiceren.

Uitdaging
Creëren van positief sentiment rondom de nieuwe Aegon Autoverzekering door middel van een originele Random act of kindness.

Oplossing
Schade rijden is natuurlijk al vervelend genoeg. Voor een aantal random gekozen ‘pechvogels’ (zowel Aegon-klanten als klanten die geen autoverzekering bij Aegon hebben) was daarom een speciale verrassing geregeld.

Deze schaderijders werden flink verrast met een speciale leenauto, om de pijn te verzachten. In de periode dat hun auto werd hersteld door een bij Aegon Schadeservice aangesloten schadehersteller reden zij in een Porsche 911, Tesla, Range Rover Evoque, Jaguar F-type & XF en een luxe Mini Cooper in plaats van de gebruikelijke leenauto!

Met deze video vraagt Aegon indirect aandacht voor hun nieuwe Aegon Autoverzekering. Met de nieuwe Allrisk dekking van de Aegon Autoverzekering is vervangend vervoer altijd goed geregeld en is iedereen altijd goed verzekerd. Je kiest namelijk zelf de dekking die het beste bij de auto en persoonlijke wensen past.

Naast een Facebook video campagne zorgde influencers ervoor dat het geheel werd opgepakt door nationale en internationale media.

Resultaten

0

Contact momenten

0.000

Video views

0

Reacties op social

Rookalarm de anti-roo… februari 8, 2014 Rookalarm image Webshop DeBijenkorf belgie Introductie DeBijenko… februari 1, 2016