brandwebbing2020_Icoon_FC_RGB_v1_120x120px

Wij bedenken, maken en plaatsen content met marketingdoelen.

Commerciële communicatie verandert, en die verandering gaat steeds sneller. Reclame wordt vermeden, influencers worden nauwelijks vertrouwd en het medialandschap versplintert. Waar traditionele reclame moeite heeft met deze veranderingen biedt contentmarketing juist kansen; we bieden waarde, we zijn relevant en bouwen zo een vertrouwensband op met de doelgroep.

Omdat het leeuwendeel van de mediaconsumptie digitaal en interactief is, is de content die wij maken dat ook. En omdat deze digitale content data oplevert gebruiken wij die om onze content steeds beter en slimmer te maken.

Soms bestaat onze content voor een lange periode (een dossier bij een nieuwsmedium of een co-creatie met een TV serie), soms kort (een social activatie of een online kennisquiz) en soms is de content niet eens digitaal (een escaperoom, een beschrijfbaar bushokje of kaartspel). Altijd is onze content interactief: de doelgroep interacteert met de content, wat meetbaar resultaat oplevert.

ontstaan

brandwebbing is begin 2008 gestart als digitaal bureau om merken relevant te verweven met de mediaconsumptie van hun doelgroepen. Over tijd zijn inzicht-, content- en mediaspecialisten aan het bureau toegevoegd. Nu is brandwebbing het bureau voor grote en kleine merken die niet alleen geloven in de kracht van content, maar ook in het belang van continu meten en optimaliseren.

Leer ons kennen

MISSIE & VISIE

Onze klanten hebben marketingdoelen die zij met commerciële communicatie willen bereiken. Tegelijkertijd zien we dat mensen steeds vaker reclame ontwijken. Door te betalen (Netflix, Spotify), door technologie (adblockers) en doordat ons brein reclame herkent en afdoet als niet relevant. Contentmarketing, gebaseerd op inzichten en behoeften van de doelgroep wordt als relevant ervaren en behaalt hiermee de marketingdoelen van onze klanten. Daarom bedenken, maken en plaatsen wij goede en mooie content met marketingdoelen..

Bekijk onze cases

SAMEN

Sinds 2020 werkt brandwebbing samen binnen Only Creative Entrepreneurs. Een groep creatieve bureaus die gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Dus ook als contentmarketing niet de (enige) passende oplossing voor jou is, dan sluiten we iemand anders aan voor een prettig gesprek.

Kom bij ons langs!

ontstaan

brandwebbing is begin 2008 gestart als digitaal bureau om merken relevant te verweven met de mediaconsumptie van hun doelgroepen. Over tijd zijn inzicht-, content- en mediaspecialisten aan het bureau toegevoegd. Nu is brandwebbing het bureau voor grote en kleine merken die niet alleen geloven in de kracht van content, maar ook in het belang van continu meten en optimaliseren

Leer ons kennen

MISSIE & VISIE

Onze klanten hebben marketingdoelen die zij met commerciële communicatie willen bereiken. Tegelijkertijd zien we dat mensen steeds vaker reclame ontwijken. Door te betalen (Netflix, Spotify), door technologie (adblockers) en doordat ons brein reclame herkent en afdoet als niet relevant. Contentmarketing, gebaseerd op inzichten en behoeften van de doelgroep wordt als relevant ervaren en behaalt hiermee de marketingdoelen van onze klanten. Daarom bedenken, maken en plaatsen wij goede en mooie content met marketingdoelen.

Bekijk onze cases

SAMEN

Sinds 2020 werkt brandwebbing samen binnen Only Creative Entrepreneurs. Een groep creatieve bureaus die gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Dus ook als contentmarketing niet de (enige) passende oplossing voor jou is, dan sluiten we iemand anders aan voor een prettig gesprek.

Kom bij ons langs!
brandwebbing2020_Icoon_wit_RGB_v1_120x120px

Het team

Communicatie is mensenwerk. Het gaat niet over de grootste budgetten, over wie het hardst kan schreeuwen of de duurste systemen heeft. Het gaat over wie er aan de knoppen zit. brandwebbing heeft de juiste mensen in huis; strategen, creatieven, mediaprofessionals en project leads die alles in goede banen leiden. Wij werken vanuit multidisciplinaire teams met passie aan de projecten voor onze klanten.

Nannie Gieles

managing director

Nannie is wysiwyg, enthousiast en houdt van aanpakken. Haar kracht ligt in het snel doorgronden van de marketingcommunicatie problematiek en het vinden van de oplossingen.

Rembrandt Smids

creative director

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.

Jorn Moraal

media director

Jorn maakt het onmogelijke mogelijk. Met zijn mix van marcom, tech en doorzettingsvermogen creëert hij first-mover-advantage voor zijn klanten. Als pionier in de digitale marcom is hij veelgevraagd spreker en docent.

Lennart Morselt

media strategy

Lennart is een mediaman in hart en nieren. En één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!

Jesse Schuuring

creative

Jesse is een echte mooi-maker. Met een breed arsenaal aan skills pimpt hij beeld, animatie en concept. Zijn snelheid is onlosmakelijk verbonden met de schoonheid van zijn werk.

Rianne van Capelle

project lead

Rianne overziet vanuit zen-houding al haar projecten. Van campagne tot storytelling en van DMP tot print. Voor alles wat een beetje extra positiviteit nodig heeft schakelen wij Rianne in.

Nathan Roos

creative

Nathan is een geboren en getogen Utrechter met de bijpassende karakteristieken; eerlijk met een beetje bluf, creatief met een beetje realiteitszin en werelds maar ook lokaal. 030 jochie!

Ellen Steenkamp

project lead

Ellen is het ijkpunt van ieder project. Met haar combinatie-expertise van campaigning en projectmanagement brengt ze rust of versnelling precies waar dat nodig is.

Tijn Hoekstra

Media professional

Tijn heeft controle en spelinzicht. Zowel op het basketbalveld als op het campagneveld laat hij iedereen achter zich. Vergis je niet in zijn vriendelijke voorkomen, hij is een data-monster!

Lieke Breijer

Finance

Wat Lieke haar favoriete cijfer is weten we niet, maar dat cijfers haar favoriet zijn is duidelijk! Ze reist met evenveel gemak de hele wereld over als door een stapel jaarcijfers.

Stagiair Lucas

Lucas Levenga

Stagiair

Lucas loopt stage bij brandwebbing. Als sportieveling en voetballiefhebber creëert hij als allround designer zijn werk met een echte winnaarsmentaliteit.

Michelle van Heesewijk

Project lead

Michelle brengt de gezelligheid van Brabant binnen het team! Met nieuwe inzichten en een zak chips paraat pakt ze elk project aan. Professioneel en doortastend. Laat je verrassen door haar PM skills of de perfecte kop koffie!

Jij?

De perfecte fit

Ben jij de perfecte aanvulling op ons hybride bureau? Ben je positief ingesteld, samenwerker en passie voor het marcom vak? Laat wat van je horen!