BRANDWEB

Wij geloven in een hybride aanpak van marketingcommunicatie. Daarin zijn inhoud, vorm en context de pijlers van succes. Deze drie specialismen zijn de basis van ons bureau en onze aanpak: het brandweb geeft inzicht in de kracht van jouw merk.

Het brandweb is het vertrekpunt van hoe wij te werk gaan.

Hierin nemen we binnen de pijlers jouw marketingcommunicatie onder de loep. Van positionering tot creatieve verschijningsvormen en mediastrategie. We maken 9 onderdelen van je huidige marketingcommunicatie inzichtelijk en kijken waar mogelijke verbeterpunten zitten.

Lijk het je wat om hiermee aan de slag te gaan? Dan nodigen we je graag uit bij ons in de Utrechtse PastoeFabriek. Om gratis en vrijblijvend kennis te maken en jouw brandweb te bespreken. Misschien kunnen we je vervolgens helpen om hier aan te werken, maar het kan natuurlijk ook dat je na het gesprek zelf aan de slag kunt. We helpen je graag verder.

Wie gingen je voor?

Grote verzekeraar
Vooral door het versterken van de flow binnen een Touch/Tell/Sell strategie kon deze verzekeraar veel meer (potentiële) klanten met de juiste impuls op het juiste moment benaderen. Een vermindering van ‘waste’ en een hogere waardering van de klanten als gevolg.

Internationaal Modemerk
Een visueel sterk merk, maar zonder aantrekkelijk verhaal. Door samen de history en oorsprong van het merk in te duiken werd de brand-story meteen duidelijk. Dit verhaal is nu leidend in externe-, maar juist ook de internecommunicatie.

Universiteit
Een gedegen en gedreven opleidingsinstituut, maar een duidelijk verbeterpad op structuur, focus en inhoud van de (marketing) communicatie. De gezamenlijk opgestelde marketingstrategie werpt in het nieuwe studiejaar gelijk zijn vruchten af.

gratis brandweb startergesprek

Ons aanbod aan jou: in een compacte sessie van anderhalf uur vullen we samen jullie brandweb in. Dit ingevulde brandweb is als perfecte springplank  te gebruiken naar een volledige hybride marcomstategie.

Laat je gegevens achter (we sturen je geen spam) of geef ons een belletje. Tot snel.