blank

Stagevacature: Social media coördinator

brandwebbing, Media januari 5, 2018 By

Hi nieuwe, tijdelijke collega!

Wij zijn weer hard op zoek naar een gezellige, media (te) gekke stagiair(e) die zin heeft om in een jong team pro-actief aan de slag te gaan. De stage is bedoeld als werkstage en niet voor een afstudeeropdracht.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor onze klanten is social media een belangrijk onderdeel in de communicatiestrategie. Met de opdrachten die we krijgen ontbreekt het niet aan het wegzetten van mooie campagnes via o.a. Facebook en Instagram. Voor het managen van de social mediakanalen en campagnes van klanten als: Capitool Reisgidsen, WE Fashion en Connexxion, zoeken wij jou!

• Heb jij affiniteit met (social) media?
• Ben jij creatief en heb jij oog voor copy en design?
• Weet jij hoe je campagnes moet inrichten of wil je dit leren?
• Wil jij in een gezellig, jong team werken?
• Een  stagevergoeding (marktconform) ontvangen?

Kan jij in ieder geval op 4 vragen volmondig ‘JA’ antwoorden? Vertel dan in een korte motivatie- brief, post, snap of Instastorie, waarom jij onze social media coördinator moet worden bij #brandwebbing. We nemen aan dat jij als toekomstig social expert je LinkedIn profiel netjes op orde hebt.

Is dit alles?

Natuurlijk niet! Bij brandwebbing vinden we dat je meer moet kunnen leren dan één specialiteit. Heb jij verder een brede interesse op het gebied van mediacommunicatie, marketing, vorm en creatie en/of media (inkoop, planning)? Dan zit je bij brandwebbing helemaal op je (stage)plek!

Stuur nu je motivatie naar Suzan:

suzan@brandwebbing.com
030- 8884666

Acquisitie door Werving & Selectiebureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over brandwebbing, je werk en onze klanten? Check onze website: www.brandwebbing.com


blank

Rembrandt Smids

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.

Looking back december 27, 2017 Nieuw jaar, nieuw gez… januari 11, 2018