blank

Prinsesdag

brandwebbing, Creatie februari 27, 2017 By

Het is 14 februari, Valentijnsdag.

SAP heeft ons uitgenodigd om deel te nemen aan hun partnerdag. Op het hoofdkantoor van SAP in Den Bosch zijn wij en andere bureaus, die voor het marketingteam werken, te gast. Na de uiteenzetting van de marketingplannen van SAP voor 2017, is het de beurt aan de bureaus. Iedere partij krijgt tien minuten op het podium om zich te presenteren. In de uitnodiging die we hiervoor kregen, werden we uitgedaagd om de presentatie, zonder vormrestricties, op een creatieve manier in te vullen.

Een aantal andere partijen presenteerden een case of legden aan de hand van PowerPoint slides hun visie of focus uit. Toen ik aan beurt was, verscheen er op de achtergrond de plaat van een prachtig kasteel en begon ik het sprookje ‘Prinsesdag’ te vertellen. Een custom sprookje, speciaal voor die dag geschreven. Naderhand kregen alle aanwezigen een A6-boekje met het sprookje uitgereikt. Hierboven de digitale variant.

Waarom wij hebben gekozen voor de vorm van een sprookje? Omdat wij geloven in de kracht van verhalen. En welke vorm is daar nu beter voor dan een verhaal zelf. Natuurlijk vertelt het sprookje ‘Prinsesdag’ iets over brandwebbing, maar het is vooral bedoeld als een op zichzelf staand verhaaltje. Veel (voor-) leesplezier.


blank

Rembrandt Smids

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.

4 creatieve gedachten… februari 24, 2017 4 creatieve ideeën of gedachtenspinsels met toekomst - Dan Verhoeven Verkiezingen Verkiezingscampagnes maart 7, 2017