blank

Nieuw jaar, nieuw gezicht

brandwebbing, Media januari 11, 2018 By

Mijn frisse start begint de tweede week van 2018! Het jaar 2017 heb ik goed kunnen afsluiten met veel gezelligheid en 7 weken vakantie, dit alles om in 2018 zo zen mogelijk te beginnen bij brandwebbing.

Bij een dynamisch hybride bureau hoort als eerste opdracht natuurlijk een blog om jezelf voor te stellen. Om eerst een beetje in te komen, schrijf ik deze op mijn vierde dag. Eerst iedereen leren kennen, voordat ik mezelf ga presenteren aan de buitenwereld. Dus nu eindelijk: Hallo allen!

Met zevenentwintig en een half jaar op de teller voeg ik, Rianne, mij bij het team van brandwebbing. Specifiek bij team Context. Hoe dat zo? Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, brandwebbing op zoek naar een nieuwe collega en laten die twee elkaar nou eens kennen. Voor de projecten van DAS heb ik namelijk samengewerkt met brandwebber Tanja. Die wist van mijn wensen en die van brandwebbing en bracht die samen, een perfecte match!

Wat je je bij mij kunt voorstellen: in de ochtend een gezicht dat nog even in de plooi moet trekken. Hier komt ook vaak een goede bak koffie aan te pas. Met een half uur ben ik volledig up and running en pak ik de dag met enthousiasme aan. Ik ben breed geïnteresseerd in communicatie en media waar ook mijn ervaring ligt. Databestanden en broncodes kennen geen geheimen voor mij en de nieuwste mediatechnologie heb ik graag onder de knie. Ik heb er zin in!

Ik ben geen dag te vroeg gestart, want dit is de week dat brandwebbing haar 10 jarig bestaan viert! Gisteren heeft brandwebbing samen met haar klanten terug gekeken op de afgelopen jaren, samenwerking en successen. Dit onder genot van een hapje, een drankje, Typhoon en veel gezelligheid.

Voor mij de uitgelezen kans om alle projecten en klanten te zien. Daarbij was het een uitstekend moment om iedereen te leren kennen terwijl ze op hun mooist en best zijn in de feest sferen.

Voor iedereen die ik gisteren niet heb gezien en gesproken, tot snel!


blank

Rianne van Capelle

Rianne overziet vanuit zen-houding al haar projecten. Van campagne tot storytelling en van DMP tot print. Voor alles wat een beetje extra positiviteit nodig heeft schakelen wij Rianne in.

Stagevacature: Social… januari 5, 2018 Blue Monday januari 16, 2018