blank

Meet Michelle

brandwebbing, Persoonlijk april 15, 2021 By

Hi! Nice to e-meet you! Mijn naam is Michelle, 21 lentes jong en een echte enthousiaste Brabander. Een leuk feitje is dat ik dus 100% Gen Z ben en dat een groot deel van onze klanten deze generatie als doelgroep heeft. Een goede eerste klik!

Heb je het al gehoord? Ik ben vorige maand begonnen bij brandwebbing als Project Lead.

Nieuwe uitdaging

Een nieuwe spannende uitdaging maar ik heb er ontzettend veel zin in. Met mijn projectskills hoop ik onder andere jouw project in goede banen te leiden. Ik ben benieuwd welke leuke projecten we samen gaan doen! Laten we er in ieder geval iets moois van maken.

Passie voor media

De mediawereld is mijn passie. Na twee stages bij RTL en mijn eigen tv-debuut bij LINGO is mijn interesse in media alleen maar groter geworden. Hoe interessant is het dat je met (sociale) media zo veel kan bereiken? Het verbreden van je merkbekendheid, het uitdragen van je merkwaardes, toffe content kan creëren, het kan inzetten voor commerciële doeleinden en er vooral veel creativiteit in kwijt kan. Hier is dan ook direct mijn match met brandwebbing gelegd.

Droom grootst

Die match zal vast zichtbaar worden wanneer we gaan samenwerken. Maar voordat dat aan de orde is ben je vast nieuwsgierig geworden naar wie ik ben? Nou, ik zal me even kort voorstellen. In mijn vrije tijd vind ik het een uitdaging om steeds beter te worden in mijn barista skills. Goede koffie is voor mij een pré. Ik houd van spelletjes, van gezellige borrels, je kan me altijd op de dansvloer terugvinden en daarnaast ben ik bijna altijd enthousiast, tenzij het heel vroeg in de ochtend is, want ik ben niet zo’n vroege vogel. Ik hou ervan om op een podium te staan en om mijn enthousiasme over te brengen aan anderen. Mijn allergrootste droom is dan ook om ooit voor de camera te mogen staan in plaats van erachter.

Mijn motto hier bij brandwebbing: ‘’Don’t sit down and wait for the opportunities to come. Get up and make them’’. Ik hoop dat we snel kennis kunnen maken en samen dromen kunnen najagen. Tot snel!

 


blank

Michelle van Heesewijk

Michelle brengt de gezelligheid van Brabant binnen het team! Met nieuwe inzichten en een zak chips paraat pakt ze elk project aan. Professioneel en doortastend. Laat je verrassen door haar PM skills of de perfecte kop koffie!

Proceduralism, niet t… april 6, 2021 Proceduralism header GEZOCHT: Het beste lo… mei 6, 2021