Meet Lucas

brandwebbing, Persoonlijk februari 26, 2021 By

Ik ben Lucas, en ik ben de nieuwe media vormgever stagiair.

Stagelopen bij brandwebbing is mijn nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb. Ik hoop bij brandwebbing meer te kunnen leren over marketing.

Ik zal mij vooral bezig houden met de vormgeving van media-uitingen. Voor brandwebbing liep ik stage bij Nolost, dat is een adviesbureau op het gebied van people management en people analytics (Feeling Good, Working Better). Voor hen heb ik verschillende media-uitingen ontworpen, zoals sokken, een A4 presentatiemap, video’s en brochures.

Ik zit in mijn derde jaar van het Mediacollege in Amsterdam, waar ik studeer aan de opleiding Mediavormgever.  In mijn vrije tijd houd ik ervan om nieuwe dingen te leren, zoals jongleren, ukelele spelen, basketballen of puzzelen.

Naast nieuwe dingen zijn er ook dingen die ik al lange tijd doe, zo voetbal ik sinds ik vijf ben en sport ik nog steeds heel graag. Ik train drie keer per week (krachttraining) en daarnaast voetbal ik graag met vrienden, Ik ben opgegroeid met een hond en vind het dan ook heerlijk om die uit te laten. De afgelopen periode heb ik enorm genoten van de sneeuw, het ijs en heb ik veel geschaatst. Mijn vrienden ken ik al lang. Met hen wil ik graag op kamers gaan wonen in Utrecht. Tot dat zo ver is woon ik bij mijn ouders in Bussum, waar ik ben opgegroeid.

Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode bij brandwebbing, en heb veel zin om ook hier nieuwe dingen te gaan leren binnen en buiten mijn vak!


Lucas Levenga

There is no information available yet.

Sneeuwolifanten februari 22, 2021 IOS 14 Facebook prompt Facebook advertising … maart 4, 2021