Meet Louise

Stage november 5, 2021 By

Hoi, hoi.

Ik ben Louise en ik loop stage bij brandwebbing. Ik ben 18 jaar en woon in IJsselstein, dat vlakbij Utrecht in de buurt ligt. Ik studeer op het Grafisch Lyceum in Utrecht, wat om de hoek is bij brandwebbing. Ik studeer Mediamanagement en Marketing en als onderdeel van het laatste jaar loop je stage. En guess what: ik zit nu in mijn laatste jaar!

Bij brandwebbing loop ik stage op mediagebied. Dit komt perfect uit aangezien mijn studie daarover gaat. Ik ben bij brandwebbing gekomen nadat ik dringend op zoek was naar een stageplek, en ik ben hier met open armen ontvangen.

Naast brandwebbing heb ik nog twee bijbaantjes. Ik werk in een magazijn als pakketjessorteerder en ik werk in een pizzeria als pizzabakker. Totaaaaaaaal verschillende dingen, maar ik heb het er erg naar mijn zin. En daarnaast speel ik hockey in het dames 1 team bij mijn lokale clubje. Ik speel daar al 12 jaar. En ook daar ga ik met plezier heen. Zoals je leest heb ik het best druk met werk, stage en sport. Maar in mijn vrije tijd ga ik het liefst uit met vrienden en vriendinnen. Mij vind je dan op het terras, in de club of in de bioscoop. Waarom biosscoop? Nou ik hou namelijk heel veel van films, zo ben ik dol op Marvel films. Ik kijk ze regelmatig of kijk ze weer op nieuw.

Genoeg over mezelf. Bij brandwebbing ga ik de uitdaging aan om meer gespecialiseerd te worden in media en dan met name campagnes waaronder veel LinkedIncampagnes. Heb je in de afgelopen twee maanden een LinkedIncampagne bij ons uitstaan, dan is de kans groot dat ik die heb ingericht! Wat er achter de schermen allemaal gebeurt bij media, dat weet ik nog niet precies. Maar wat ik wel weet is dat ik er graag meer over wil leren. Ik kijk er heel erg naar uit om aan het eind van deze stageperiode hier meer ervaring in te hebben.

Over een paar maanden schrijf ik weer een blog, daarin kun je lezen wat ik nou eigenlijk heb geleerd. Maar voor nu, ajuus en tot later. Oh, en tot de volgende LinkedIncampagne!


Ellis Kopier

There is no information available yet.

VACATURE: Stagiair on… september 13, 2021 Nannie @ DUIC in Zake… november 5, 2021