blank

Looking back

brandwebbing december 27, 2017 By

Vier, drie, twee, een ….de laatste dagen van 2017 vliegen voorbij. Hoogste tijd voor een terugblik op een mooi jaar, na onze vooruitblik van vorige week.

Ik geef jullie graag een kijkje in de brandwebbing keuken van 2017. Ons team werd in juni uitgebreid met Martijn. Samen met Nannie geeft hij nu integraal invulling aan de I van Inhoud. De V van vorm (inclusief productie) krijgt de benodigde aandacht van Rembrandt, Suzan, Dan en Jesse en de C van Context wordt kritisch bekeken door Jorn, Lennart en Tanja. Wat blijft er dan over? De F van Finance, nooit benoemd in de slides van brandwebbing maar natuurlijk stiekem het belangrijkste van allemaal ?

Want ja, we zijn een hybride bureau dat als doel heeft onze klanten vooruit te helpen en te ondersteunen bij het ontwikkelen van gewenste communicatie. Maar in de basis start je een bedrijf om je boterham mee te kunnen beleggen en ook die van je medewerkers. De boterham die in de Pastoe Fabriek, waar wij gevestigd zijn, dagelijks belegd wordt door Astrid. Een heerlijk lunchbuffet, waarvan het water je in de mond loopt en waarvoor we onze klanten graag uitnodigen om een hapje mee te eten.

Voor brandwebbing bracht 2017 prachtige nieuwe klanten, waarvan een er de oorzaak van was dat Suzan, Dan, Nannie, Tanja en Rembrandt op 29 september voor het eerst van hun leven meededen aan een Triatlon: de Stronger Than Ever Challenge 2017. Helaas waren de weergoden hen niet goed gezind en kwam het tijdens het fietsen met bakken en onweersflitsen uit de hemel. Het programma werd vroegtijdig stopgezet tot grote teleurstelling van onze ‘highly motivated’ collega’s. Deze triatlon kwam op ons pad door de mooie campagne 30.000perdag die we voor NRG mochten maken.

In september hadden we een zeer leerzaam teambuilding uitje naar DMexco in Keulen gevolgd door kartbuilding en -racing in Brabant. Dat Rembrandt graag buiten de gebaande paden treedt bleek daar maar weer eens toen er een kart aan de startlijn kwam met twee sturen. Eentje voor en eentje achter zodat er niet gedraaid hoefde te worden om de terugweg van het parcours af te leggen.

In november ging ons brandwebbing Instagram account live onder leiding van onze tijdelijke aanwinst en social goeroe Elyse. Volg ons voor een permanent kijkje in onze keuken!

Half december hadden we onze ‘traditionele’ (dat mag ik toch wel zeggen bij een tweede editie?) SinterKerst borrel waarbij iedereen een mooi cadeau en gedicht verzorgt voor de collega van wie ze het lootje hebben getrokken. Een mooie avond om je collega’s een hak te zetten of juist de loftrompet over ze te steken. Na afloop een borrel (met bitterballen!) waarvoor we ook onze mede-huurders in de Pastoefabriek hadden uitgenodigd. Gezelligheid boven alles ?

Kortom, een mooi en positief jaar in aanloop naar ons tienjarig jubileum in januari 2018. Geniet nog van deze laatste dagen van 2017 en we zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! Samen met onze nieuwe collega Rianne, die vanaf 8 januari ons Context team aanvult.


blank

Rembrandt Smids

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.

Goede voornemens december 19, 2017 Stagevacature: Social… januari 5, 2018