Kijkje achter de schermen bij de design stage van Lucas

brandwebbing, Stage juli 16, 2021 By

Hi,

Mijn naam is Lucas en ik ben … stagiair bij brandwebbing. Mocht je me nog niet kennen lees dan hier mijn blog van 5 maanden geleden. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en zit mijn stageperiode bij brandwebbing erop…

The start of…
Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik voor het eerst bij brandwebbing op kantoor kwam. Vanwege de huidige corona-situatie werkten veel van mijn nieuwe collega’s thuis. Ik leerde dus ook al mijn collega’s kennen via Google Meet. Sommige heb ik zelfs maar een enkele keer in reallife mogen ontmoeten. Zo klinkt het net alsof ik met BN’ers heb gewerkt 😉

Gedurende mijn stage heb ik veel vanuit huis gewerkt, net als mijn collega’s. Desalniettemin heb ik veel mogen leren en een toffe stageperiode beleeft, Ben je benieuwd? Ik vertel er je graag meer over!

brandwebbing als bureau:
Ik vind brandwebbing een goed bureau. ‘Goed’ is natuurlijk een ruim omvattend woord maar hiermee bedoel ik dat ik vind dat brandwebbing levert waar ze voor staan. De mensen die er werken zijn gedreven en serieus bezig met hun vak. Zij bedenken concepten en ideeën voor diverse projecten. Het team bestaat uit een combinatie van jonge en ervaren mensen. De skills binnen het team zijn heel divers. Zo zijn er ontwerpers, projectleiders en mediaspecialisten met ieder zijn of haar eigen expertises. Er wordt heel veel samengewerkt tussen alle disciplines. Online of op kantoor, het hele team staat de gehele dag met elkaar in verbinding..

Inspiratieborrel met de boys
Heet meest inspirerende aan mijn stage vond ik de creatieborrel die we om de week (online) met de creatie boys organiseerde. In deze meeting deelt iedereen iets wat hem die week heeft geïnspireerd, zoals filmpjes, bijzondere ervaringen, reclames, campagnes en ga zo maar door.

Goals
Het project waar ik het meest van geleerd heb was Dokter Kat. Voor de social posts van Dokter Kat heb ik leren illustreren, dit kon ik namelijk nog niet. Mijn stagebegeleider, Jesse, gaf mij alle vertrouwen en de ondersteuning die ik nodig had. Uiteindelijk heb ik geleerd hoe ik de techniek eigen kon maken en heb ik veel mooie ontwerpen mogen maken. Daarnaast heb ik veel geleerd over de verschillende programma’s en tools waar we mee werken zoals InDesign, After Effects, Illistrator en Photoshop. Ik weet nu precies wanneer ik welk programma voor moet gebruiken. Ga je een kijkje nemen op de instagram Dokter Kat? Wellicht zie je dan een ontwerp van mij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gijs de Kat (@dokter.kat)

Wat echt de grootste goal was die ik gescoord heb was dat mijn concept idee voor Aegon gepresenteerd is aan de klant.

Ik wil iedereen bedanken voor de toffe, leerzame maar ook gekke tijd bij brandwebbing.

Doeidoei leuke collega’s & brandwebbing, nog veel succes!


Lucas Levenga

There is no information available yet.

Euro 2020 x Coca-Cola juli 13, 2021 VACATURE: Content-Cre… augustus 27, 2021