blank

Inspiratie op grote hoogte

brandwebbing, Marketing december 7, 2016 By

SAP is een mooie klant om voor te werken. Veel verschillende projecten. Van content marketing door middel van het digitale magazine Byde.nl tot social-media campaigning en contentmaps met uitgebreide persona’s en drijfveren. Dus toen we eind 2016 gevraagd werden om voor het gehele marketingteam een inspiratievolle kennissessie te organiseren viel ook dat niet uit de toon. Het team zou die middag een dagdeel in Amsterdam zitten en de meesten komen uit het zuiden van het land aangezien SAP het hoofdkantoor in Den Bosch heeft. Het leek dus niet meer dan logisch dat we de ochtend-sessie in ons geliefde Utrecht zouden houden.

Beter een goede buur dan een verre vriend.
De locatie was snel gevonden. Pal naast ons kantoor in de PastoeFabriek staat de Urban cafe & restaurant WaterToren Utrecht. Een watertoren uit 1907 die sinds vorig jaar verbouwd is tot het hipste restaurant van Utrecht. Dat wordt niet alleen lokaal erkent, ook de NRC heeft het verkozen tot mooiste/beste/hipste Toko van Nederland. Hier hebben voor SAP in de ochtend de 10e verdieping kunnen regelen met inspirerend uitzicht over de hele stad.

Inhoudelijk hebben we SAP de keuze gegeven uit een menu aan masterclasses die we aanbieden. Van Storytelling tot Ideation en van Mobile marketing tot Stand-up-presenting. Uiteindelijk werd er gekozen voor Branded Utility. Op basis van het gedachtengoed van Jeroen de Bakker en Ingmar de Lange heeft onze eigen Rembrandt Smids de SAP marketeers meegenomen door de wondere wereld van Branded Utilities, doorspekt met (ook B to B) voorbeelden van successen en mislukkingen.

Met een mooi beeld van Utrecht en Branded Utilities vertrok de groep richting Amsterdam


blank

Rembrandt Smids

Rembrandt is inspirerend, gepassioneerd & een tikje eigenwijs. Door zijn brede interesses koppelt hij onverwachte elementen aan elkaar. Hij staat graag op het podium om over het vak te vertellen.

KVK december 7, 2016 Prijzenseizoen december 7, 2016