blank

FirstMover 2016

brandwebbing februari 22, 2017 By

Als hybride bureau bekijken we marketing- en communicatievraagstukken altijd vanuit meerdere perspectieven: is de inhoudelijke strategie op orde, waar kunnen we impact maken met creativiteit en design, welke mediumtypen zijn geschikt en kunnen we nog ergens extra slimmigheid toevoegen door gebruik te maken van data. We werken dus vanuit 3 pijlers: inhoud, vorm en context. Want waar deze perfect op elkaar aansluiten, ontstaat de beste communicatieaanpak.

Om ook onze relaties te inspireren op deze manier te kijken, organiseren we jaarlijks FirstMover: een event waarbij 3 inspirerende sprekers ons meenemen in hun vakgebied. Met een focus op inhoud, vorm of context. En aansluitend een borrel natuurlijk ­čśë

De laatste keer waren we te gast in de WaterToren in Utrecht. Bekijk een kleine impressie hier en noteer alvast 2 november 2017 als je er dit jaar bij wilt zijn!


blank

Nannie Gieles

Nannie is wysiwyg, enthousiast en houdt van aanpakken. Haar kracht ligt in het snel doorgronden van de marketing communicatie problematiek en het vinden van de oplossingen.

YIM-workshop weekend februari 14, 2017 YIM-workshop weekend 4 creatieve idee├źn of gedachtenspinsels met toekomst - Dan Verhoeven 4 creatieve gedachten… februari 24, 2017