Even voorstellen…

Stage september 10, 2021 By

Hoi, Mijn naam is Ayhan.

Ik loop momenteel stage bij Brandwebbing, op dit moment zit ik in mijn 3e jaar van de opleiding Mediavormgevig op het Koning Willem 1 College.

Brandwebbing trok mij aan omdat ik het een leuk bedrijf vind (obviously), maar ook omdat ze hier content maken waar ik nog geen ervaring mee heb. Waar mijn focus eerder lag op het maken van magazines en offline content, wil ik nu meer leren over het maken van onlineadvertenties, marketing en animaties. Ook het opdoen van ervaring met programma’s waar ik nog geen ervaring mee heb (o.a. After Effects) lijkt me vooral interessant om ook mijn skillset uit te breiden.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, of naar een stad gaan om te shoppen maar meestal muziek luisteren, naar de bios of thuis een serie kijken. Zelf woon ik in ‘s-Hertogenbosch en daar zit ik ook op school, hiervoor heb ik nog geen stage gehad door corona. Dit is de eerste stage die ik ga lopen, en hier heb ik dus ook al even naar uitgekeken.

Anyway, hier zijn een paar random feitjes over mij) . Ik hou van reizen en ik ben van plan dit later veel te doen, ik ben Turks aan het leren, mijn favoriete Netflixshow is “A series of unfortunate events”, ik hou van koffie, mijn favoriete kleur is blauw (dus dat komt goed uit) en op dit moment is “STAY” mijn favoriete nummer.

Ik hoop dat je hierdoor een beter beeld bij mij hebt gekregen, verder heb ik heel veel zin in de stage en hoop ik hier ook veel te leren!


Ayhan Bilgin

There is no information available yet.

VACATURE: Content-Cre… augustus 27, 2021 VACATURE: Stagiair on… september 13, 2021