blank

Even voorstellen…

brandwebbing januari 9, 2020 By

Hey! 👋

Ik ben Hanneke en ik ben nieuw bij brandwebbing.

Op het moment dat ik dit schrijf (2 januari) ben ik 8.880 dagen oud waarvan ik alweer 62 dagen bij brandwebbing aan de slag ben. Ik hou me hier vooral bezig met de social- en online campagnes en de data die deze produceren. Data en cijfers zijn zeg maar echt mijn ding.

Ik woon in mijn appartement in Bennekom en iedere ochtend rijd ik 44,12 km naar brandwebbing in de PastoeFabriek.. en na mijn werkdag natuurlijk weer terug. Tenzij… tenzij ik in Utrecht nog ga bootcampen of hardlopen. Met het hardlopen ben ik actief aan het trainen om over 83 dagen een halve marathon (21,09 km) te kunnen rennen. Gemiddelde is mijn hardloopsnelheid 10,4 km per uur.

In mijn vrije tijd sta ik graag te koken in mijn keuken, waar ik het liefst zoveel mogelijk nieuwe dingen uitprobeer. Ook breng ik graag tijd door met familie/vrienden, ben ik heel graag buiten en ben ik maar slecht in stil zitten.

Het leeuwendeel van mijn werkervaring heb ik opgedaan bij BERG Toys. Bij deze producent van trampolines en skelters mocht ik me bezighouden met de connecties via de sociale media. Met onder andere 35.942 actieve volgers op Facebook best een verantwoordelijkheid. Ieder jaar mocht ik ook onze stand van 187 m² organiseren op de Spielwarenmesse en was ik verantwoordelijk voor de begeleiding en organisatie van alle fotoshoots, zo ongeveer 25 per jaar.

Bij brandwebbing geniet ik van de diversiteit van de projecten waar ik op kan werken. Mijn mailbox met 1,24 GB aan berichten begint al behoorlijk vol te lopen.. maar er kan altijd nog wel wat bij.


blank

Hanneke van Dodeweerd

Hanneke is de ‘missing link’ tussen mens en machine, tussen ratio en emotie. Met haar kennis van sociaal gedrag en data weet ze altijd de juiste koppeling te maken.

CITROENSTRAAT 10 R… november 1, 2019 Blog Flow Flow februari 6, 2020