blank

Cross Media Awards van het Jaar – ZILVER!

Media juli 2, 2020 By

Gisteren, op 1 juli 2020, vonden de Cross Media Awards plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. De eerste award show in de vorm van een real life event in Nederland sinds de lockdown. brandwebbing was er bij in verband met de nominatie van onze WE x LINDA. x Talpa x brandwebbing – Citroenstraat10 case.

Na een heerlijk en gezellig diner op gepaste afstand van elkaar werden de winnaars bekend gemaakt. En ja hoor….., we hebben ZILVER gewonnen met onze case!

Helemaal super en trots natuurlijk. De case was dan ook een uniek ontwikkeld branded content partnership tussen WE Fashion, LINDA., het Talpa netwerk en ons. Dit partnership betekende niet alleen dat WE Fashion de outfits leverde en de afzender was van de serie. brandwebbing en WE stond ook mede aan de tekentafel wat betreft script, naamgeving van de serie, (locatie) opnames, cast selectie, winacties etc..

Dat smaakt naar meer! Onze dank gaat uit naar onze partners, maar in het bijzonder naar WE Fashion. Ze hebben hun nek uitgestoken om dit avontuur aan te gaan en zijn al sinds ons prille bestaan een zeer gewaardeerde klant.


blank

Lennart Morselt

Lennart is een mediaman in hart en nieren. En één die zijn mannetje staat als de discussie zicht ontvouwt over het doel en de opzet van een campagne. Pure passie!

Stagiair Creatie juni 23, 2020 Stageplek bij brandwebbing Utrecht f*ck advertising. cre… juli 16, 2020