blank

10 dagen bij brandwebbing: wat valt op?

brandwebbing mei 20, 2019 By

Hi there!

Ik ben Ellen, 27 lentes jong en net deel geworden van het brandwebbing team. Ik heb hiervoor in de uitgeverijenbranche gewerkt, waar ik de laatste 3 jaar over de marketing & PR van kook- en hobbyboeken ging. Na 3 jaar events, veel free publicity, foto- en videoshoots, social campagnes en auteurs managen, werd het tijd voor iets nieuws. Ik werkte voor een aantal projecten al samen met brandwebbing, dus het is een bekende club voor mij. Bij brandwebbing ga ik mijn ervaring in projectmanagement inzetten in combinatie met campaigning.

Nu ik alweer wat dagen erop heb zitten, is het een mooi moment om eens te kijken welke 10 dingen mij na 10 dagen brandwebbing opvallen:

  1. Kleinschaligheid. brandwebbing bestaat uit een klein team, waardoor je iedereen snel leert kennen en de lijntjes kort zijn.
  2. Kennis en ervaring. Er zit hier veel kennis en ervaring met betrekking tot de drie pijlers Inhoud, Vorm, Context. Ik heb er zin in om meer daarover te leren!
  3. Teamaanvulling. Ik merk dat ik iets kan toevoegen door mijn ervaring in organiseren en projectmanagement.
  4. Vragen staat vrij. Iedereen is beschikbaar voor vragen en ik voelde dan ook snel de vrijheid om vragen te stellen als er iets niet duidelijk is.
  5. Work hard. Ik merkte al snel dat hier met een enthousiast team hard gewerkt wordt om bedrijven te helpen met hun marketingcommunicatie.
  6. Play hard. Maar hier wordt ook hard genoten! Geconcentreerd aan de slag, maar ook tijd voor een paar minuten planken, een rondje Mario Kart of een do- en/of vrijmibo.
  7. Meedenken. We denken met elkaar mee met betrekking tot oplossingen, ideeën en ook blogs (thanks Martijn voor de ’10 dingen die opvallen na 10 dagen’ tip voor deze blog).
  8. Initiatief. Het wordt gewaardeerd als je initiatief neemt, of dat nu gaat om het oppakken van een bepaalde case of het bij de Intratuin kopen van een nieuwe kantoorplant.
  9. LocatieEen toffe plek in de PastoeFabriek in Utrecht, en voor mij drie stappen zetten vanaf thuis.
  10. LunchLast but not least, de dagelijkse lunch van Astrid. Geen kleffe broodjes kaas, maar o.a. elke dag een ander heerlijk belegd broodje, vele salades en groenten, aardbeien, verse pesto, dips en dressings. Lovin’ it.

 

Kortom: ik heb veel zin om hier te gaan knallen, let’s go!

blank

Ellen Steenkamp

Ellen is het ijkpunt van ieder project. Met haar combinatie-expertise van campaigning en projectmanagement brengt ze rust of versnelling precies waar dat nodig is.

Meerdere doelen berei… mei 10, 2019 Do’s en donR… juni 4, 2019